Nyheder

05.03.2012 | Offentligheden / Pressen, Center for Scienceuddannelse

Populære kurser for kommende gymnasielærere

Tilslutningen til Center for Scienceuddannelses kurser i naturfagenes og matematikkens fagdidaktik er vokset støt de seneste år. Sandsynligvis skyldes dette blandt andet større opmærksomhed på gymnasiet som karrierevej samt kursernes gode ry.

02.03.2012 | Offentligheden / Pressen, Center for Scienceuddannelse

Procesfacilitering - et nyt tilbud fra CSE

Center for Scienceuddannelse tilbyder nu facilitering af processer for de faglige miljøer på Science and Technology, Aarhus Universitet. Formålet er at støtte miljøerne med bl.a. udvikling og evaluering af workshops om undervisning og læring.

21.02.2012 | Center for Scienceuddannelse, Offentligheden / Pressen

CSE overtager vellykket Udvalgt til Uni-projekt

Center for Scienceuddannelse har overtaget projektledelsen af Udvalgt til Uni. Projektet har netop introduceret 12 studerende fra Science and Technology for de 80 nye gymnasielever, som de skal være mentorer for det kommende halvandet år.

07.02.2012 | Center for Scienceuddannelse, Offentligheden / Pressen

Resultater fra studiemiljø-projekter er klar

Center for Scienceuddannelse har afsluttet de tre projekter på Science and Technology, der blev sat i søen som opfølgning på Studiemiljøundersøgelsen 2011.

06.01.2012 | Center for Scienceuddannelse, Offentligheden / Pressen

Ph.d.-stipendium

Center for Scienceuddannelse ved Aarhus Universitet udbyder et tre-årigt ph.d.-stipendium i naturfagsdidaktik. Ansøgningsfristen er 1. februar, 2012.

22.11.2011 | Center for Scienceuddannelse, Offentligheden / Pressen

Positive resultater fra clicker-undersøgelse

Siden 2009 har Center for Scienceuddannelse arbejdet på at udbrede brugen af clickere i undervisningen på Science and Technology. En ny rundspørge viser, at mange undervisere har taget teknologien til sig og ønsker at blive ved med at bruge den.

25.10.2011 | Center for Scienceuddannelse, Offentligheden / Pressen

Opfølgning på studiemiljø-undersøgelsen

Science and Technology har fået bevilliget i alt 750.000 kr. fra universitetet til opfølgning på årets store studiemiljøundersøgelse. Center for Scienceuddannelse er ansvarlig for gennemførelsen af de tre projekter, der nu er sat i gang.

18.08.2011 | Center for Scienceuddannelse, Offentligheden / Pressen

CSE's første nyhedsbrev er en realitet

Center for Scienceuddannelse har netop udsendt det første officielle nyhedsbrev. Det giver mulighed for at få et hurtigt overblik over nyheder fra vores arbejde med forsknings- og udviklingsprojekter inden for scienceuddannelse.

Viser resultater 49 til 56 ud af 57

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 Næste