Teaching@ST

Kom og bliv inspireret af dine kolleger og eksperters gode undervisningsmetoder tirsdag den 12. juni 2018 kl. 14.00 - 16.00 i Aulaen og Vandrehallen.

01.05.2018 | Nina Vestergaard Adolfsen

Dato tir 12 jun
Tid 14:00 16:00
Sted Aulaen og Vandrehallen
Tilmelding er lukket

Dagen markerer ST Learning Labs afslutning på dette års adjunktpædagogikum og Science Teaching-kursus med en minikonference om undervisning på Science and Technology. Du kommer til at

• høre Sue Bennett, professor i ICT in Education, University of Wollongong, Australien, tale om “From initial to revisited Learning Design”.
  • se, høre og diskutere med 75+ undervisere på ST om deres metoder til at gøre undervisningen endnu bedre – og forhåbentlig blive inspireret til at afprøve nogle af deres idéer i din egen undervisning.
  • få lidt godt til ganen.

TidBegivenhed
14.00-15.00Professor Sue Bennet: From initial to revisited Learning Design
Denne keynote-præsentation vil undersøge, hvordan undervisning kan betragtes som en form for design, og hvordan learning design er relevant i videregående uddannelser. Konsekvenserne af et effektivt design af undervisning og læring (herunder teknologiintegration), inddragelse af de studerende, læringsmål og beslutningstagning vil blive diskuteret. Der vil være særligt fokus på, hvordan man kan bevæge sig fra et indledende learning design til en iterativ proces med løbende forbedringer over tid og baseret på beviser. Illustrative eksempler vil blive anvendt for at vise, hvordan disse ideer er blevet brugt i praksis.
Sted: Aulaen
15.00-16.00Plakatpræsentation af deltagernes undervisningseksperimenter. Præsentationen vil ske i parallelle spor.
Sted: Vandrehallen

Om Sue Bennett

Professor Sue Bennett har mere end 25 års erfaring med undervisning fra australske universiteter. Hun begyndte sin karriere med at vejlede i fysik og ingeniørvidenskab, før hun gik videre til en stilling som akademisk instruktionsdesigner, der arbejder tæt sammen med undervisere på tværs af discipliner for at udvikle effektive designs til klasse-, online- og fjernundervisning. Hun fik sin ph.d. i Education i 2002 og har siden undervist og forsket på fuldtid. Sue er en internationalt anerkendt forsker inden for learning design, med særlig interesse i at støtte universitetsundervisere for at forbedre deres designpraksis og integrere informations- og kommunikationsteknologier effektivt i deres undervisning.

Teaching@ST bliver holdt på engelsk. Du kan tilmelde dig her.

Vi glæder os meget til at se dig!

Forelæsning / foredrag, Konference, Temadag, Science and Technology, Medarbejdere, Ph.d.-studerende