Åbne kurser fra andre fakulteter

Kurser fra BSS

For undervisere ved andre fakulteter

For undervisere fra andre fakulteter end BSS

Her kan du læse mere om de workshops og webinarer der udbydes af CUL på Aarhus BSS og som undervisere fra ST, Arts og Health også kan tilmelde sig

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ideer til arrangementer og workshops.

Underviser du på BSS?

Undervisere på BSS kan deltage i kurser og workshops udbudt af de andre fakulteter på Aarhus Universitet:

Kurser fra Health

KURSER FOR UNDERVISERE FRA ANDRE FAKULTETER

Nedenfor ses listen over de kurser og workshops du som underviser fra Arts, BSS og Science and Technology kan tilmelde dig via tompladsordningen.

Kurser og workshops ved CESU afholdes kun ved et minimum antal deltagere på 6 fra Health. Ved mange tilmeldinger forbeholder vi os retten til at prioritere deltagere fra Health.

Andre workshops og kurser

Kontakt os