Tilmeld dig nyhedsbrevet

Over 800 underviserne på Science and Technology er allerede tilmeldt vores nyhedsbrev, Teaching@ST. Er du også interesseret i nyttige tips og tricks til din undervisning, så tilmeld dig her.

Teaching@ST udkommer én gang om måneden, og du kan til enhver tid melde dig fra igen i bunden af hvert nyhedsbrev eller ved at sende en mail til stll@au.dk.

Det får du

Vi bestræber os at skabe nyheder, du finder konkret nytte i, med indhold du kan implementere i din egen undervisning. Derunder blandt andet:

• Didaktiske tips og tricks til din undervisning.
  • Blackboard-tips og -vejledninger.
  • Information om nye teknologier og udlånsmateriale fra vores Media Lab.
  • Invitationer til workshops, arrangementer og konferencer.

Du kan læse vores tidligere nyheder her.

Tilmelding

To receive news in English, sign up through the English version of this web page, which you can access in the top right-hand corner.