Effektivisering og forbedring af holdundervisning med teoretiske øvelser

Om projektet

Undervisning på mindre øvelseshold – ofte omtalt som teoretiske øvelser (TØ), computer lab eller seminarer – indgår som en væsentlig del af undervisningen på mange kurser ved Science and Technology. Dette projekt vil på basis af observationer af holdundervisning på ST udvikle konkrete forslag til styrkelse af denne form for undervisning med fokus på følgende tiltag:

1. Konkrete forslag til Blackboard-understøttelse af de studerendes forberedelse inden TØ.
  2. Konkrete forslag til understøttelse af de studerendes læring i TØ-undervisningen.
  3. Konkrete forslag til bedømmelse ved hjælp af educational IT (e.g. Blackboard) af de studerendes læring undervejs i kurset (eventuelt løbende bedømmelse).

Tidsperiode

Projektet løber fra februar 2018 og forventes at være færdig i juni 2018.

• Observation af holdundervisning (februar-maj).
  • Forslag til planlægning af TØ (april-maj).
  • Udarbejdelse af idékatalog (maj-juni).

Produkter

• Eksempler på Blackboard-understøttelse af TØ.
  • Forslag til planlægning af TØ-undervisning.
  • Idékatalog til bedømmelse ved hjælp af educational IT (fx Blackboard).

Indhold på denne side:

Kunne du tænke dig at deltage i eller høre mere om projektet? Kontakt: