Undgå Zoom-problemer – hold dit program opdateret

Det anbefales du jævnligt tjekker for opdateringer af dit Zoom-program, da mange problemer og fejlmeddelelser i Zoom kan løses med en opdatering og genstart af computeren. Vi guider dig i, hvordan du opdaterer dit Zoom-program.

1. Åben dit Zoom-program på din PC eller Mac.
    Hvis du ikke allerede har programmet installeret, kan du downloade det her

2. Vælg den hvide Sign In-knap.
    Zoom login-vindue, 2. knap = Sign In

3. Vælg derefter Sign In with SSO (Single sign-on).
    Zoom-login, 1 knap højre kolonne: Sign in with SSO

4. Skriv aarhusuniverity i tekstfeltet og tryk Continue.

5. Log på WAYF med dit AUID og kodeord.

6. Din browser vil forsøge at åbne Zoom, hvortil du skal trykke Åbn Zoom Meetings.

7. Du er nu på forsiden af dit Zoom-program. I øverste højre hjørne ved din profil finder du en dropdown-menu.

8. Find menupunktet Check for updates.

9. Programmet søger nu efter opdateringer.
    Hvis du sidder i et Zoom-møde og der ligger en opdatering klar, kan opdateringen først gennemføres, når du har afsluttet eller forladt dit Zoom-møde.

10. For at sikre dig, opdateringen slår igennem, skal du sørge for at genstarte din computer.