Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Inspiration til din undervisning

På denne side kan du finde tidligere produktioner fra Media Lab og inspiration til integrering af teknologi i din undervisning i form af fotos og videoer fra vores arbejde

Webcaststudier

Her kan du se billeder fra vores webcaststudier. Du kan også læse mere om webcasts her.

Billede af studiet
Billede af studiet
Billede af studiet
Fra en webcast optaget i studiet
Fra en webcast optaget i studiet
Fra en webcast optaget i studiet

Videoer om værktøjer til din undervisning

I disse videoer kan du finde værktøjer til brug i din undervisning. Du kan høre mere om: lecture capturing, clickers, Adobe Connect, pencasts og PeerWise. Media Lab og STLL kan hjælpe dig i gang med brugen af disse. 

Du kan bruge pilene til at navigere i videoerne. Tryk på Vimeo-logoet i nederste hjørne af videoen, for at se den på vimeo.com.

Rekrutterings- og reklamevideoer

Media Lab arbejder også med kreative videoformer i forbindelse med for eksempel rekrutterings- og reklamevideoer, videoreportager og streaming af arrangementer. 

Nedenunder kan du se en rekrutteringsvideo lavet af Media Lab for Institut for Bioscience og som blandt andet blev delt på deres Facebook-side.

Produceret af Media Lab, 2017.

Visionsvideoer om educational IT

Media Lab har produceret fremtidsvisionsvideoer der illustrerer, hvordan educational IT kan benyttes til at understøtte forskellige aspekter af en ST-studerendes arbejde og læring. Herunder kan du se en dag i Victors og Emmas liv:

Produceret af Media Lab, 2015.

Produceret af Media Lab, 2012.

Virtual reality og interaktive 360°-videoer

Media Lab har lavet flere 360°-videoer med interaktive elementer. Du kan læse mere om vores 360°-projekt her, og nedenunder kan du finde et eksempel på en type 360°-video, som du selv enkelt og nemt kan producere med udstyr fra Media Lab.

360°-præsentation af vores webcaststudie på Navitas

PowerPoint-præsentationssæt

Hos Media Lab kan du låne forskellige sæt digitale værktøjer til brug i din undervisning. Du kan blandt andet låne vores PowerPoint-præsentationssæt, der gør dig i stand til nemt at præsentere PowerPoints i et avanceret videoformat.