Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Ressourcer – inspiration til din undervisning

Her kan du til fri afbenyttelse finde et bredt udvalg af links, litteratur, videoer, tips og tricks som inspiration til din undervisning. 

Ressourcesamlingen er er udarbejdet af ST Learning Lab på baggrund af vores aktiviteter inden for blandt andet undervisning, kurser, forskning og projektudvikling.

Aktiv læring og clickere

Clickere er et værktøj der gør det muligt for studerende at komme med feedback til undervisningen, svare på og stemme om spørgsmål, som underviseren stiller. 

Screencasts

En screencast er når man optager sin computer- eller tabletskærm samtidig med at man forklarer, hvad der sker på skærmen.

PeerWise

PeerWise er et værktøj, hvor de studerende indbyrdes kan stille, svare og diskutere spørgsmål. Ressourcen findes kun på engelsk. 

Undervisningsportfolio

En undervisningsportfolio er en beskrivelse af konkrete undervisningserfaringer. Det anvendes til bedømmelse og som et refleksions- og læringsredskab.

Mentimeter/AU vote

Du kan bruge Mentimeter til at få direkte respons fra dine studerende ved at lade dem stille spørgsmål, deltage i afstemninger eller komme med kommentarer.